نویسنده = بهرامی یکدانگی، مهدی
تأثیر سطوح مختلف تفاله‌چغندرقند و یونجه خشک به تنهایی و توأمان به عنوان جاذب‌الرطوبت بر خصوصیات کمی و کیفی ذرت سیلوشده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1403

10.22034/as.2024.54028.1683

زینب عبداللهی؛ گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ مهدی بهرامی یکدانگی


اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله ‌کاسنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 31-42

نسیم بیابانی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ مهدی بهرامی یکدانگی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی